Getting up early in the morning is no easy task for plenty o...

Getting up early in the morning is no easy task for plenty of people. That's why alarms are important-they ensure that you wake up at your desired time in the morning. However, nobody can deny how tempting it is to try and squeeze in a few more minutes of sleep.

About 57 percent of people snooze in the morning, which is defined as needing multiple alarms to wake up. If you set a single alarm and snooze it repeatedly or set several alarms at regular intervals until the time you absolutely need to gel up, you are a snoozer. Waking up on the first alarm is commonly recommended, but does it really make a difference if you are woken up by one alarm compared to several ones?

In a recent Sleep study, researchers examine how snoozing affects an individual's health and sleep. According to the study,people snooze for a variety of reasons. Most of the participants said that they just can't get up with only the first alarm. Some say they snooze because they feel comfortable in bed,while others do it because they feel less tired when they do get up.

The participants wore an activity tracker for the study, which allowed the authors to observe that snoozing is generally associated with lighter sleep in the last hour before waking up and a higher resting heart rate across the night. The study found that snooring isn't necessarily associated with decreased sleep duration,increased sleepiness or more naps. This suggests that there might not be much of difference between waking up on the first alarm or the subsequent ones when it comes to shorter sleep duration or daytime sleepiness. What might matter more is whether you are sleep-deprived in the first place or not.

Snoozing feels good because there is that pleasant feeling of falling back to sleep. However,the brain takes time to wake up and snoozing can interrupt that process, leaving you groggy for hours later, says DanielA.Baronem, associate medical director of the Weill Cornell Center for sleep Medicine and author of Let's Talk about Sleep. He suggests setting an alarm as late as possible and just waking up then, which allows you to get more sleep.

Practicing proper sleep hygiene may also help individuals avoid feeling tired and groggy. Mattingly recommends establishing a comfortable sleeping environment, which includes ensuring the absence of light during sleep forming regular sleep and wake routines on weekdays and weekends, and having daylight exposure during and after waking up.“The best advice is to sleep as much as your body needs, which allows the body to avoid grogginess all on its own.” Mattingly adds.

(1)
题目

In the passage, what does the term “snoozer”most likely mean?( )

选项
A.
People who struggle to wake up early in the morning
B.
Those who set multiple alarms and repeatedly hit the button
C.
Individuals who enjoy taking short naps during the day
D.
Individuals who prioritize getting enough sleep at night
解析

本题句意为:文章中的“snoozer” 最有可能是什么意思?

A选项:那些难以早起的人;B选项:设置多个闹钟并反复按下按钮的人;C选项:喜欢在白天小睡片刻的人;D选项:优先考虑夜间充足睡眠的人。根据第二段If you set a single alarm and snooze it repeatedly or set several alarms at regular intervals until the time you absolutely need to gel up,you are a snoozer.可知,如果你设置了一个闹钟并反复打盹,或者定期设置几个闹钟,直到你绝对需要起床,你就是一个打盹者。snoozer与B选项描述一致,故选B。

难度
正确答案B
(2)
题目

According to the Sleep study mentioned in the passage, why do people snooze?( )

选项
A.
They want to increase their sleep duration
B.
They feel more tired when they snooze
C.
They find it comfortable to stay in bed
D.
They prefer to have multiple alarms
解析

本题句意为:根据文章中提到的睡眠研究,人们为什么会打盹?

A选项:他们想增加睡眠时间;B选项:他们打盹时感觉更累;C选项:他们觉得躺在床上很舒服; D选项:他们更喜欢设置多个闹钟。根据第三段Most of the participants said that they just can't get up with only the first alarm. Some say they snooze because they feel comfortable in bed, while others do it because they feel less tired when they do get up.可知,大多数参与者说,他们只是在第一个闹钟响起时无法起床。有些人说他们打盹是因为他们在床上感觉很舒服,而另一些人则说他们起床时感觉不那么累了。综合来看,他们都想再多睡一会,故选A。

难度
正确答案A
(3)
题目

What does the study suggest about the impact ot snoozing on sleep duration and sleepiness?( )

选项
A.
Snoozing results in shorter sleep duration but reduced sleepiness.
B.
Snoozing causes longer sleep duration but higher levels of sleepiness.
C.
Snoozing has no significant effect on sleep duration or sleepiness.
D.
Snoozing leads to decreased sleep duration and increased sleepiness.
解析

本题句意为:关于打盹对睡眠时间和嗜睡的影响,这项研究有什么建议?

A选项:打盹可以缩短睡眠时间,但可以减少嗜睡;B选项:打盹会导致睡眠时间延长,但嗜睡程度更高;C选项:打盹对睡眠时间或嗜睡没有显著影响;D选项:打盹会导致睡眠时间缩短和嗜睡加剧。根据第四段The study found that snooring isn't necessarily associated with decreased sleep duration,increased sleepiness or more naps.可知,研究发现,打盹并不一定与睡眠时间缩短、嗜睡增加或小睡次数增加有关。故选C。

难度
正确答案C
(4)
题目

According to Daniel A.Barone,why can snoozing leave a person feeling groggy?( )

选项
A.
It shortens the overall duration of sleep, resulting in a groggy state throughout the day.
B.
It disrupts the awakening process of the brain, which can leave one feeling drowsy for hours afterward.
C.
It induces lighter sleep in the last hour before waking up.
D.
It causes a higher resting heart rate, which leads to feelings of grogginess.
解析

本题句意为:根据Daniel A.Barone的说法,为什么打盹会让人昏昏沉沉?

A选项:它缩短了整个睡眠时间,导致一整天都处于昏昏沉沉的状态;B选项:它扰乱了大脑的觉醒过程,使人在觉醒后数小时内感到昏昏欲睡;C选项:它能使人在醒来前的最后一个小时睡得更轻;D选项:它会导致更高的静息心率,从而导致昏昏沉沉。根据第五段However,the brain takes time to wake up and snoozing can interrupt that process, leaving you groggy for hours later可知,大脑需要时间才能醒来,打盹会打断这个过程,让你昏昏沉沉几个小时。故选B。

难度
正确答案B
(5)
题目

According to the passage, what is one of the recommended strategies to avoid feeling groggy after snoozing?( )

选项
A.
Establishing a consistent sleep and wake routine
B.
Taking short power naps during the day to boost alertness
C.
Increasing exposure to natural light throughout the day to enjoy the daylight
D.
Setting the alarm as early as possible so that you can wake up your brain early
解析

本题句意为:根据这篇文章,避免打盹后感到头晕的策略之一是什么?

A选项:建立一致的睡眠和起床习惯;B选项:白天小睡片刻;C选项:全天增加自然光照射,享受日光;D选项:尽可能早地设置闹钟,这样你就能早点醒来。根据最后一段forming regular sleep and wake routines on weekdays and weekends可知,在工作日和周末养成规律的睡眠和觉醒习惯,与A选项描述相符。B选项在文中未被提及;最后一段提到“醒来期间和醒来后暴露在日光下”,而不是整天,C选项错误;倒数第二段最后一句提到,尽可能晚地设置闹钟,然后醒来,这样可以让你获得更多的睡眠,D选项错误。

故选A。

难度
正确答案A
相关试卷
  • 2024年中国农业银行秋季校园招聘考试试题(网友回忆版)